Eindsprint villa ‘de Dorschkamp’

Dit project loopt al een poosje en ging niet echt van een leiendakje. Het begon met een discrepantie tussen de originele ontwerptekening en de daadwerkelijke uitvoering. Dit is nu aangepast en staat er nu een kleine kopie (1:87) van de oorspronkelijke villa op m’n tafel. De buitenzijde heeft een matte witte kleur gekregen en het houtwerk, kozijnen, deuren en ramen zijn groen gemaakt. Daarna zijn de geëtste kozijnen, ramen en deuren gemonteerd en de volgende stappen zijn de ontbrekende daklijsten en goten. Over het tuinontwerp wordt nog nagedacht maar de villa heeft al wel een plekje gekregen op de basisplaat.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, De Dorschkamp, Scenery, Technieken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *