Woning in Bennekom.

Weer een verjaardag cadeautje, een wat oudere woning in Bennekom in een klein lijstje zetten. Het kader is 130 x 180 mm en de schaal 1:100. Om de verrassing wat groter te maken beschik ik niet over een bouwtekening maar moet genoegen nemen met Google Maps. Met die beelden stenen- en pannen tellen en kan daarmee de snijtekening gemaakt worden.

27 mei 2024

Na een paar dagen ziet het er dan zo uit. De ramen, kozijnen en deuren zijn uitgesneden en voorzien van “glas”. Omdat die zonnepanelen op het dak absoluut niet mooi zijn laat ik ze weg. Nu nog een kwast verf en de voegen met zilverpoets in wassen en dan kan het geheel met een lijst (deze keer van de Action) afgesloten worden.

4 juni 2024
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, House portrait, Scenery met de tags . Bookmark de permalink.