De tweede Hotel de Wereld

Een paar maanden geleden werd ik gevraagd om voor dit Hotel een maquette te maken. De bouwpakketten werden gebracht en kon voor de tweede maal knippen, snijden, schuren en plakken. Er hoefde geen luxaflex voor de ramen en geen interieur in de serre, ook was er geen terras in de opdracht opgenomen. Het was de bedoeling dat het model op een rechthoekige plaat geplaatst werd. Deze plaat zou een steenkleur grijs krijgen. Gaande het proces bleek dat die grijze steenkleur niet echt mooi zou zijn en werd besloten om met Redutex steenstraat de huidige vorm moest krijgen. Intussen was het model al ingelaten in een PVC basisplaat en deze was al vast gelijmd aan de houten onder plaat. Dit alles vertraagde het proces en nadat de omgeving bestraat was ben ik nog even de grote witte bloempotten wezen opmeten en met wat geknutsel met kralen toch vier mini potten gemaakt.

Een dag later fietste ik over het 5 mei plein en zag dat deze potten leeg gemaakt waren en naar het stort verdwenen. De huidige hotelmanager vindt ze niet passen en dus verdwijnen ze ook van deze maquette.

En dit zijn de laatste opname voordat zij naar haar nieuwe eigenaar kan.

Dit bericht is geplaatst in 5 meiplein, Technieken. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *