Wat staat er allemaal nog op stapel.

Nu het 5 meiplein gereed is en wacht op een plekje in het museum “de Casteelsepoort” is er ruimte om de oudere projecten af te maken.

Daarna wil ik graag in de komende drie maanden (tot medio februari 2021) de volgende zaken afronden. Dan moeten jullie denken aan een tweede Hotel de Wereld (1:87), de Boterstraat (1:120) en het landhuis “de Dorschkamp” (1:87).

En zoals jullie misschien wel weten, ik word erg nieuwsgierig als ergens een afgesloten technische ruimte zie. Vervolgens doe ik mijn best om er een keertje binnen te kijken en foto’s te maken. In navolging van het transformator huisje en de watertoren staan de volgende projecten op stapel. Het drinkwater pompstation bij de Bokkedijk 1897 (1:87), het poldergemaal aan de Pabstendam 1927 (1:87) en daarna het kleine poldergemaal aan de Bokkedijk 1930 (1:87). Getracht wordt om de techniek prominent aanwezig te laten zijn. In de komende maanden worden de ets tekeningen gemaakt en is er tijd om deze kleine onderdelen te laten etsen van messing.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Scenery, Technieken. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *