Boterstraat # opbouwen

Voor dat ik begin met het opbouwen moest er eerst een troosteloze bende van gemaakt worden. Misschien komt er hier en daar een plukje gras te groeien om er iets kleur in te brengen. De tas met bakstenen is gereed en bestaat uit circa 1500 losse steentjes die handmatig gesneden zijn en stuk voor stuk op de stapel geplakt. 

Verder ga ik me voorbereiden op drie dagen demo’s geven bij de Modelspoor Expo ontraXS van 13 t/m 15 maart in het spoorwegmuseum. De Belvedère en het trafohuisje van de PGEM gaan mee om iets van de creaties in het echt te laten zien. Ook gaat de Boterstraat mee op tournee met de gedachte om de huisjes af te maken. Overigens zal het laatste een utopie zijn want onze bezoekers willen van alles weten en vooral hoe we het maken.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Boterstraat, Scenery, Technieken. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *