Villa VADA # uitstekende delen.

De serre aan de voorzijde heeft dakbedekking gekregen. In tegenstelling tot eerdere berichten krijgen de ramen geen gordijnen maar gematteerd ‘glas. Het dak is van ‘zink’ en geschilderd met Tamiya XF-56 (metallic grey). Verder zijn de kozijnen geëest uit 0,3 mm messing.

Ook de dakkapel is gereed en kan t.z.t. in het dak geplaatst worden. De volgende stap was het ketelhuis met haar bijzondere ramen. Het was wel even een dingetje om die stalraampjes te monteren. Maar ze hebben hun plaatsje gevonden.

De achteringang is een soort tochtportaal met daarboven een balkon met een brede en bijzondere deur. Hoe die deur op de begane grond eruit gezien heeft weet ik niet maar ik maakt een dubbele deur met glazen ruiten. Een beetje in de trant van de tegenover liggende deur in het koetshuis.

Na een paar uurtjes ziet de achteringang er zo uit. Nog een afdekrand langs de bovenzijde en een leuning om te voorkomen dat er iemand overheen kukelt.

Dit bericht is geplaatst in Scenery, Technieken, Villa VADA. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *