Tranformatorhuisje ‘Veluvia’ # het rondje.

Nu weer verder met het trafo huisje. De buitenzijde begint nu haar vorm aan te nemen en zoals gebruikelijk krijgt het een ronde basis van 25 cm. Om het gebouwtje wordt een smalle stoep gemaakt met een ring bandje er omheen. Er zijn 250 ‘stoeptegels’ gemaakt van 6 x 6 mm en allemaal handmatig geplakt op een stukje styreen. Nu nog de stoep kleuren aanpassen met m’n airbrush.

Het overgebleven deel van het rondje wilde ik eerst bekleden met gras, een boom en wat struikjes. Maar voorlopig is het donker groen geschilderd. Het gaat uiteindelijk om het gebouwtje en het interieur. Maar ik sta open voor suggesties en een andere mening, dus misschien wordt het toch iets anders. Als dit deel van de maquette gereed is ga ik verder met het interieur.

 

Dit bericht is geplaatst in Scenery, Technieken, Veluvia. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *