Pakjes avond…

Nog een dikke maand te gaan en het is weer pakjesavond. Vorig jaar hadden we van een aantal kleine presentjes in simpele verpakkingen gestopt. We kregen vorige week van onze klein kinderen te horen dat zij nu ook surprises wilde maken maar natuurlijk moest ik ook aan de bak. Na wat zoeken op internet kwam ik “Creative Mom” tegen en was gelijk verkocht. Met veel karton en hete lijm komt dit heksen huisje tot leven. Nu nog een paar muren bekleden en singels op het dak en is het gereed om geschilderd te worden. Ik maak geen gebruik van mijn collectie modelbouw verf maar gewoon acrylverf uit een “van alles en nog wat” winkel. En de tweede creatie wordt een huifkar, dus jullie zullen even moeten wachten op de vorderingen van het transformator huisje “Veluvia”.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *