De buitenkant…

Het weekeind wat stroken en een bodemplaat laten zagen van 5 mm berkentriplex. En vandaag, met de al oude figuurzaag, de contouren van omgeving gemaakt. Met wat lijm de stukjes in elkaar gezet en de eerste laag lak erop gesmeerd. Na nog een beetje snijden en schuren past de bodemplaat perfect, de twee gaten in de bodem zijn niet voor de glazen bier maar om tijdens het proces de bodem los te kunnen halen van de buitendoos.

IMG_4351 10x15 1

 

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Carletta street. Bookmark de permalink.

2 reacties op De buitenkant…

  1. Jaap schreef:

    Lekker bezig Hans! Timmerfabriek in Borne?

    • hans0907 schreef:

      Het was een prima combinatie, een beetje houtjes zagen en voor de afwisseling vlees bakken op de braai. En met zo’n mooie werkplaats wordt je een beetje hebberig… thuis zit er niet meer in dan een decoupeerzaag en wat handgereedschap. Hoe dan ook, wij zijn beide van de straat, en maken mooie dingen af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *