Gasten verblijf en de garage

De buitenzijde staat nu in de goede kleur en kunnen de details aangebracht worden. Alle zichtbare vloeren worden voorzien van een terracotta kleur tegel van 4 x 4 mm. Stuk voor stuk gesneden en geplakt op een basismateriaal.  Ook heeft de trap een leuning gekregen en is alleen zichtbaar via de ronde serre. Ik lig nog op schema en ga de komende dagen verder met het detailleren. En verwacht in de volgende post jullie dit bouwwerk in volle glorie te kunnen presenteren. Als laatste komt dan de tuinman langs om de planten te poten en de graszoden uit te rollen.

IMG_4378 vierkantIMG_4407IMG_4385 vierkantIMG_4398 vierkant

Dit bericht is geplaatst in Carletta street, Scenery. Bookmark de permalink.

2 reacties op Gasten verblijf en de garage

  1. Jaap schreef:

    Nou jij bent even van de straat!! Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *