Alle stukjes bij elkaar…

De was is gedaan en hangt te drogen in de zon, het rotsblok zit altijd in de weg. Rechts is de landschapsarchitect bezig om de tuin te fatsoeneren met een vulmiddel. En de laatste foto toont aan dat alle losse onderdelen op de juiste plek terecht zijn gekomen. Het was op een millimetertje na links en rechts in een keer goed. Dus morgen het vulmiddel afwerken en zwart maken als basis voor de miniatuur begroeiing.

IMG_4332 vierkant samen

 

IMG_0043Om jullie even te laten zien hoe de waslijnen er werkelijk uitzien. Ok de steen is iets anders dan het rotsblok maar het is een leuk detail.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Carletta street, Scenery. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *