Het oude station van Wageningen.

Het oude stationsemplacement van Wageningen is jaren geleden door mij gebouwd en de baan is na de festiviteiten van 750 jaar Wageningen afgebroken. Een aantal gebouwen zijn in een verhuis doos beland en zo ook het stationsgebouw. Nu zal het als voorbeeld gaan dienen voor een look a like in een lijstje.

In de bekende schaal 1:87 is deze tekening geschaald en zit in een frame van 380 x 240 x 40 mm. Het is gemaakt van 3 mm berkentriplex. Een paar maanden later is de tekening vervangen door een basis van 2 mm Forex en pvc steentjesplaat, dakplaat en stripjes van Evergreen.

Nu begint het er op te lijken, nog wat verf op de kozijnen, wat moeilijke dakkappellen en een lijstje laten maken.

Dit bericht is geplaatst in House portrait, Scenery, Technieken. Bookmark de permalink.