Woonboerderij in een lijstje

Weer eens iets anders namelijk een house portrait van een woonboerderij. Deze woonboerderij is een kleine 30 meter lang en bestaat uit drie delen. Allemaal gedekt met een rieten kap, de stenen muren zijn wit geschilderd en de donkere delen hebben een RAL 7022 kleur gekregen.

Om dit model in een lijst te zetten is het gecomprimeerd tot een schaal van 1:50. En de diepte van de gevel tot het hoogste punt is 30 mm. Zoals door mij gebruikelijk is de basis van Forex gemaakt en aangevuld met steentjesplaat, evergreen profielen, styreen en een ouderwetse grasmat voor de rieten daken. De bak is gemaakt van berken triplex 700 x 310 x 40 mm en de lijst is door mijn lijstenmaker gemaakt en voorzien van 3mm museumglas.

Uiteindelijk is dit het resultaat geworden en kan het een plekje aan de muur krijgen.

Dit bericht is geplaatst in House portrait, Scenery, Technieken. Bookmark de permalink.