Villa VADA # bouw kruisgewelf

Nu komt er iets wat niet echt simpel te maken valt. Namelijk dat oude kruisgewelf dat al eeuwen naast de villa ligt. Het maakte deel uit van de brouwerij van het kasteel. Ik was niet van plan om kleine steentjes te maken om dit gewelf na te bouwen, maar gewoon met styreen plaatmateriaal en dan schilderen.

 

 

 

Eerst maar een ouderwets uitslagen tekenen en daarna de print op styreen plakken en uitknippen. Om mij niet al te makkelijk te maken heeft de architect uit 1700 de kelder maar scheef gemaakt. Nu had ik deze kelder gewoon recht kunnen maken, dat ziet niemand, maar ik kies toch voor de oorspronkelijke situatie.
Na een paar uurtje knippen, passen, knippen, plakken en schilderen zit het er dan zo uit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu komt de afwerking aan de beurt, de trap is geplaatst en de Forex rand is gesneden en langs de rand geplakt. De rand moet nog in vorm gesneden worden en de grasmat bijgewerkt.

Dit bericht is geplaatst in Scenery, Technieken, Villa VADA. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *