Transformatorhuisje “Veluvia” # Laagspanning deel 230/400 volt

Hier vandaan gaat de elektriciteit naar jullie huizen. De foto is genomen in een willekeurig trafohuisje en zal niet veel verschillen met het Veluvia huisje. Alle kabels en componenten zullen niet meer zichtbaar zijn dus alleen de beeldbepalende delen ga ik namaken.

 

 

 

Eerst maar het frame gemaakt van messing profieltjes en van styreen de z.g. laagspanning stroken gemaakt en de mes-patronen erin geplakt. Rechts komen de meters en ander klein grut. Ook zijn inmiddels de tegeltjes geplakt en hebben onder en boven een zwarte plint gekregen zoals het er echt uitziet.
Ook de eerste “stoppen” zijn er in gelijmd en het rek staat even op zijn plekje. Straks krijgt het geheel een zilvergrijs kleurtje en de mes-patronen worden zwart en met behulp van een schuurpapiertje worden de “stoppen” weer wit.

 

 

 

 

 

Alles wat in het huisje moet zitten zit er nu in. Dus dat kan van mijn lijstje gestreept worden.
Nu nog gras zaaien, een paar struikje erin en een hekwerk erom heen zetten. Want we willen toch niet dat zo’n mooi bouwwerk onder de graffiti gespoten wordt.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Scenery, Technieken, Veluvia met de tags , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Transformatorhuisje “Veluvia” # Laagspanning deel 230/400 volt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *