Dorschkamp # de boschwachterswoning

De dakconstructie is gereed en nu maar de dakplaatjes pasmaken en vast lijmen. Ook de dakgootjes krijgen een plekje. En natuurlijk komen ook de dakkappellen aan de beurt. Het zijn doosje van styreen met een dakje.

 

 

 

Om een idee van de afmetingen te krijgen… de ruitjes zijn 8 x 4 mm.

 

In de achterzijde zijn de eerste sparingen gesneden voor de geëtste ramen en deuren. Ook zijn de eerste test kleurtjes gesmeerd… het dak lijkt misschien een beetje te rood maar het waren geglazuurde dakpannen in een rode kleur. Overigens blijven de muren wit en worden een beetje vervuilt.

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in De Dorschkamp, Scenery, Technieken. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *