Dorschkamp # dakconstructie

Voor het transport van deze maquette is toch enige voorzichtigheid geboden. Nu nog niet maar als alle kleine details er op en aan zitten. Dus bij een winkel deze afsluitbare doos gekocht. En konden we op vakantie….

 

 

Omdat deze dakconstructie zo ingewikkeld is moeten er eerst op een “ouderwetse” manier uitslagen gemaakt worden. Normaal doe ik dat met een tekenprogramma op mijn PC echter ik was vergeten om mijn laptopje mee te nemen dus moest het maar op deze manier.

En dit is het resultaat na een poosjes berekenen, passtukjes uit styreen snijden en opnieuw passen en uiteindelijk deze modellen uit dakpan plaatjes snijden en vastplakken. Tussen de twee laatste foto’s zitten een paar dagen van lekker lunchen, koffie met appeltaart, wandelen langs het strand met onze labrador en een beetje modelbouwen.

Dit bericht is geplaatst in De Dorschkamp, Technieken. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Dorschkamp # dakconstructie

  1. Jaap schreef:

    Je hebt op Texel wel je best gedaan Hans. Hond en Eega niets te kort gekomen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *