De Dorschkamp # opnieuw beginnen.

IMG_4516 vierkantNa wat omzwervingen ga ik verder met het bouwen van het voormalige landhuis ‘de Dorschkamp’. Ik was al een paar jaar geleden begonnen met dit project, alle stukjes uit de doos gehaald en maar eens in elkaar gezet. Het is allemaal nog redelijk recht en de meeste ramen en deuren zijn nog aanwezig.

De technieken worden steeds beter en met het bouwen van Carletta werd steeds duidelijker dat de ragfijne roetjes in de ramen het best geëtst konden worden. En in combinatie met doorzichtig styreen wat aan de achterzijde met een polijstpapiertje mat gemaakt is komen de raamverdelingen nog beter tot zijn recht.

Wat nu te doen….
1)  Beginnen met het uittekenen van alle ramen en deuren en dan met deze tekeningen een ets tekening maken.
2)  Dan opnieuw beginnen met snijden en plakken, wel zal ik de oude versie gebruiken voor de maatvoering maar er zal uiteindelijk een geheel nieuw landhuis gemaakt worden.

Dit bericht is geplaatst in De Dorschkamp, Scenery. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *