Metalen ramen en schuifpuien.

IMG_4295 IMG_4306 10x15Alle kozijnen zijn uit de messing ets fret geknipt en ontdaan van de ets boompjes. En zijn op een plaat kunststof geplakt en daarna schoongemaakt. Vervolgens een laag primer en dan afgelakt met zwarte glanzende verf. Dan zijn de messing delen geplakt op een doorzichtige kunststof van 0,6 mm. Ook is de achterzijde van dit ‘glas’ bewerkt met een stukje polijstpapier van nr. 360. Dit om te voorkomen dat je naar binnen kunt kijken. Nu is alles afgewerkt en zit in kleine zakjes om beschadiging te voorkomen.

Dit bericht is geplaatst in Carletta street, Scenery. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Metalen ramen en schuifpuien.

  1. gert schreef:

    Ha gelukkig, je bouwt weer! Mooie voortgang.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *