Transformatorhuisje ‘Veluvia’ # Dak

Het dak is gereed en waterdicht, ook de boeiboorden hebben een kleurtje gekregen. Alleen de regenpijp ontbreekt nog. Nu het waterdicht is kan begonnen worden met de inwendige aankleding. Dus eerst maar eens gezocht op internet voor een afbeelding van een 10.000 volts transformator. Gevonden en er eentje na gemaakt (het linker blokje). Maar die kon niet door de deur… dus maar een kleinere gemaakt.

De schakelaars zien er iets anders uit dan bij ons thuis. Dit is een voorbeeld en in het echt is zij 65 cm hoog en 58 cm breed. Nu moeten er drie nagemaakt worden maar die worden slechts 13 mm hoog en 11,6 mm breed. Er is een poging gedaan om het van plastic te maken maar dat is te lomp en daarom ga ik verder met messing (geel koper).

Dit bericht is geplaatst in Technieken, Veluvia. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *