50 jaar geleden.

Op dit moment even geen modelbouw voor mij…
In een collectie foto’s uit de periode 1960 – 1970 kwam ik dit plaatje tegen.
Het is een dikke 50 jaar geleden dat deze man trots zijn creatie toonde aan de fotograaf. Hij heeft een dikke sigaar tussen zijn vingers en zal ongetwijfeld vertellen over de achterlicht lampjes en het draaimechanisme. Waar de drie stopcontacten voor dienen, ik heb geen idee maar de beldrukknop zal zeker een functie hebben. In de rand van de draaimolen staan allemaal plaatjes van mooie dames en de dichtstbijzijnde lijkt op koningin Juliana. We kunnen het hem niet meer vragen, maar wat ik me wel afvraag wat zullen kleinkinderen over 50 jaar denken als ze onze creaties bekijken.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *