Theekoepel # presentatie

Het weekeind, tijdens de Culturele Ronde hebben de originele en haar kleine zusje veel aandacht gekregen. Zaterdagmiddag was de onthulling van de miniatuur versie en de bezoekers mochten een blik in de ‘echte’ koepel werpen. Het is te bouwvallig om de bezoekers in het bouwwerk toe te laten. Zo als op de foto te zien heeft die kleine theekoepel pontificaal op een draaiende zuil gestaan.

Maar voor nu is alles weer bij mij thuis en er is met onze burgermeester, dhr. G. van Rumond, afgesproken dat gedurende het proces van verkoop en restauratie dit kleine theekoepeltje op zijn kamer blijft staan. Nadien gaat het naar de bibliotheek om daar een mooi plekje te krijgen.

De aquarel is gemaakt door onze Stadsdichter Ivanka de Ruijter, en kreeg de gelegenheid om deze mooie prent van haar over te nemen. Het is een mooi duo en zal het zeker bij elkaar houden.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Theekoepel met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *