Belvedére, het reservoirhuis.

Het messing Oersikje maar eventjes aan de kant gezet, het gaat niet echt naar wens en over een paar weken maar weer eens verder gaan solderen.

Dus maar een ander project uit de kast getrokken. Gewoon weer lekker met kunststof en lijm werken. Ik ga nu verder met de bouw van de oude Wageningse water- en uitkijk toren “de Belvedére”. De eerste bouwlagen zijn niet echt spannend en dus maar met het moeilijkste deel, het reservoirhuis, begonnen.

 

 

Het bouwwerk gaat van een vierkante basis van 5,5 x 5,5 meter naar een achthoek van 7,5 x 7,5 meter.
Om het uitzichtplateau te kunnen bereiken moeten de bezoekers buiten het reservoirdeel door een torentje met een spiltrap. Ook het torentje gaat van rond naar achtkant en vervolgens naar een vierkant.

 

Dit bericht is geplaatst in Belvedère, Oersik in 0, Scenery, Technieken. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *