Oersik in schaal 0 (1:43,5) # de eerste stapjes in messing

IMG_0263_11[1]

Plaatje geleend van het Spoorwegmuseum in Utrecht

 Voor de update van mijn stationnetje Wageningen 1922 wil ik graag deze grappige locomotor laten rangeren. Maar voor dat ik een versie HO ga bouwen wil eerst een grotere versie bouwen om daarna aan de kleinere versie ga beginnen.

Etsplaat Oersik 0

Dit is een plaatje messing van 0,4 mm dik. Alle onderdelen voor de Sik zitten er in dus maar eerst een poosje knippen en de zijkanten glad afwerken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Oersik in 0, Technieken. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Oersik in schaal 0 (1:43,5) # de eerste stapjes in messing

  1. Mike van Voorthuizen schreef:

    goedendag heer, nu zit ik met bewondering te kijken naar de oersik gemaakt vanuit een etsplaat. ik zit al een tijdje naar dit model ze zoeken in bouwvorm helaas zonde veel resultaat. zou ik zo brutaal mogen zijn waar u de etsplaat besteld heeft. Met vriendelijke groet Mike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *