De Dorschkamp # vestibule

Dorschkamp GEVEL BD1C+D x1,8 Na een paar maanden wordt er nu toch weer gewerkt aan deze maquette. Het dak van bouwdeel 1 lijkt nu eindelijk te passen en werd het tijd om aan de ronde gevel te gaan werken. Het ronde deel is opgebouwd uit een stukje 1″ elektriciteit buis. Het kan niet uit de losse pols gesneden worden en dus eerst maar de gevels tekeningen en een uitslag gemaakt. De print is op een stukje styreen van 0,5 mm geplakt en zijn eerst de ramen uitgesneden. Daarna is het styreen op de basis geplakt en kan een paar dagen drogen. Tijdens WO-2 is het pand beschadigd en de eerste foto’s geven aan dat de ramen in de ronde gevel recht zijn. IMG_1825Echter na de WO-2 is er opgebouwd en werden er in de vestibule twee ronde ramen van 45 graden geplaatst. Om het mezelf niet te moeilijk te maken ga uit van de situatie voor 1940.

 

Dit bericht is geplaatst in De Dorschkamp, Scenery. Bookmark de permalink.