Theekoepel # de buren

De achterzijde van de theekoepel grenst aan het perceel van de achterburen. Ik dacht dit simpel op te lossen met het maken van een dijklichaam, een beetje gras erop en klaar.

 

 

Een bezoekje bij deze buren gaf me een heel ander beeld. Vanuit deze huizen is een soort badkuip gemaakt en met een trap is het mogelijk het hoger gelegen deel van hun tuin te benutten. de een doet het met een gemetselde treden en de ander met een zwembad trap.

Dus het dijklichaam is aangepast en de badkuipen gemetseld. Ook heeft de stenen trap een plekje gekregen. Het gras kreeg geen plekje maar zijn keien geworden.

 

 

En met een drone ziet het er zo uit. Nu nog wat struiken en bloemetjes en is de tuin van de buren gereed.

Dit bericht is geplaatst in Scenery, Technieken, Theekoepel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *